Stykkevis og delt, eller komplett og helt. Vi er alltid like dedikerte til å utvikle fantastiske produkter for våre kunder.

Hos Mye i Media dedikerer vi oss til å hjelpe bedrifter av alle typer og størrelser med å løse reelle markedsføringsproblemer gjennom kreativitet. Vi tror at en god ide kan lansere et produkt, bygge en merkevare eller fullstendig relansere et selskap. Vi er unike i vår lidenskap, kompetanse og vårt kompromissløse fokus på å skape meningsfulle resultater for våre klienter.
Image
Image

BAKGRUNNSHISTORIEN


Mye i Media ble etablert i 2007, og er i dag Helgelands største media- og kommunikasjonsbyrå. Vi har ansatte fra ulike deler av verden, med ulik bakgrunn og ulik kompetanse. Slik kan vi gi våre kunder de beste forutsetninger for å engasjere, informere og underholde. Vi er en kombinasjon av forskjellig kompetanse, lange erfaringer og kulturer med felles mål om å møte utfordringene som kommunikasjonsverden byr på. Verden er i dag raskere og i konstant utvikling. Vi overstrømmes hele tiden av informasjon, budskap forsvinner like øyeblikkelig som de oppstår. Det er i dette landskapet Mye i Media kommer til unnsetning, gjennom en kunnskapsbasert og skreddersydd tilnærming som gir deg mulighet til å realisere dine mål. Vi tror på ideer som har karakter og samtidig funksjonalitet. Realisering av produkter gjennom en kompetent og nøye tilnærming. Vi tror også på kontinuerlig utforskning, daglig utvikling av våre ferdigheter, med visshet om at det ikke finnes noen begrensning for hva som er mulig, at den beste ideen ennå ikke har kommet. Vår prosess: Siden oppstart har vi jobbet med gründere, små og mellomstore regionale bedrifter og nasjonale aktører med et internasjonalt marked. Vi er en akkurat passe stor gjeng med kompetanse som dekker alle dine behov. Vår bedrift er bygget på solid fagkompetanse i bunn, krydret med kreativitet og effektivitet. Vi er tekstforfattere, grafikere, webutviklere, filmskapere, fotografer og markedsstrateger.
Image
Image

VÅR PROSESS


Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
Image