Planlegge


Enten du har en fiks ferdig idé selv eller trenger hjelp til å utvikle en – vi kan hjelpe. Kanskje kan vi finne muligheter du ikke hadde tenkt på?Utvikle


Vi samler inn det vi trenger av informasjon og utarbeider tekst, foto, video, webløsninger, eller hva det måtte være som best får fram ditt budskap.Følge opp


Fungerte det? Kan vi videreutvikle det? En annonse til trykk kan enkelt bli en animasjon for web eller kino. En logo kan bli til bildekor. Vi finner veien sammen.

Mye i media er et komplett byrå som kan hjelpe deg med alt innen kommunikasjon og markedsføring.

Mye i media er et kommunikasjonsbyrå med base i Mo i Rana.

Hovedmengden av oppdrag og kunder befinner seg i denne regionen og på Helgeland. Vi tar imidlertid mer enn gjerne på oss både små og store oppdrag også utenfor Helgeland.

Selskapet ble opprettet i 2007 av de tre gründerne Rami Abood Skonseng, Eldbjørg Fagerjord og Elin Rønning. Skonseng er fortsatt i selskapet. Han er i dag eier og daglig leder – og en brennende engasjert fotograf.


Bedriften har vokst siden oppstarten og teller i dag åtte ansatte. Både i 2011 og 2012 ble selskapet kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Helhet er en viktig del av selskapets filosofi. Byråets kunder og samarbeidspartnere skal finne alt på en plass. Vi kan hjelpe deg med idéutvikling, grafiske tjenester, reklame, tekst, foto, video, webløsninger, publikasjoner, magasiner, oversettelse, sosiale medier, content marketing – alt innen kommunikasjon. Vi kan hjelpe deg både stykkevis og delt, eller komplett og helt; fra idé og fram til et ferdig budskap, produkt eller prosjekt har nådd dine kunder.

For å kunne sikre produkter og tjenester har vi bygget opp en stab med kompetente medarbeidere som har lang erfaring fra medie- og kommunikasjonsarbeid.
 

Vår grafiske designer Angelo Ippoliti har en bachelor i grafisk design fra Istituto Europeo di Design i Roma. Siden har han jobbet innen feltet som frilanser og for bedrifter i Roma og Bologna.
| connect

Daglig leder Rami Abood Skonseng er også fotograf. Han hadde over 20 års erfaring som pressefotograf bak seg før han trådte over i kommunikasjonsbransjen. I tillegg til diverse fotoutdanninger har han en bachelor i IKT.
| connect

Markedssjef Tor Anders Rasmussen vet hvordan du når ut med ditt budskap, og kan blant annet hjelpe deg med annonser til våre faste publikasjoner. Han er utdannet Sivilmarkedsfører/Master in Marketing Science. Har lang erfaring som markedssjef og salgssjef.
| connect

Utviklingsleder Kenneth J. Gabrielsen har 17 års erfaring fra lokalaviser. Sist som digitalsjef og konstituert nyhetsredaktør i Rana Blad. Den hos oss som har ansvar for content marketing, digitalt innhold og sosiale medier.
| connect


Du får også bunnsolid kvalitet hos våre prosjektledere.


Hedda Hiller markerte seg i sin tid som kulturleder i Rana Blad som en av landsdelens beste kulturjournalister. Sterk på tekst.
| connect

Anette Fredriksen har en bachelor i journalistikk, og har studert multimedial nettjournalistikk og medievitenskap. Har flere års erfaring fra avis, magasin og nettavis.
| connect

Øyvind Gregersen har en bachelor i foto fra Istituto Europeo di Design i Roma, og er også kreativ og dyktig på video og webløsninger.
| connect

Noen av våre kunder: